pic

VERZEKERINGEN VOOR GASTOUDERS

Ondanks alle zorg die u voor uw gastkinderen heeft, kan er altijd onverwachts iets gebeuren. Als gastouder wordt u aangemerkt als zelfstandig ondernemer. Daarom is het ook zeer belangrijk dat u zich verzekerd tegen de risico’s die dit werk met zich meebrengen.

Veel gastouders denken bijvoorbeeld dat schade veroorzaakt door of aan een kind waarop zij passen, verhaald kan worden op hun Aansprakelijkheids Verzekering Particulieren (AVP). Aangezien u aan het werk bent is dit niet het geval en zult u hiervoor dan ook een Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven moeten afsluiten. Maar er kan uzelf ook iets overkomen, dan is het ook zeer prettig als u, als zelfstandig ondernemer, verzekerd bent tegen arbeidsongeschiktheid.

Ook als u gastouder aan huis bent kunt u deze verzekering sluiten. Vaak wordt je dan een nanny genoemd. Voor de verzekeringen is een Nanny echter iemand die 4 of 5 dagen onder contract staat bij de familie. Werkt u 3 dagen of minder, dan bent u gastouder aan huis.

Wij hebben de risico’s waar u als gastouder en dus ook als gastouderbureau mee te maken krijgt voor u op een rijtje gezet. Drukt u de voor u bestemde knop hieronder voor alle informatie.

CONTACT

Met betrekking tot vragen over al uw verzekering omtrent gastouders of gastouderbureaus kunt u contact opnemen met:

Eelco Zweerts de Jong
telefoonnummer: 06-50233333
mail: eelco@zjht.nl

Laat u verzekeren door ZJHT

Wilt ook u uw verzekeringen onderbrengen bij ZJHT?

Neem contact op